Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open

Mijn ervaring met Hyun Ki, In november 2014 kwam ik Young tegen op de Margriet Winterfair. We raakten aan de praat en ik nam een consult bij hem. Dat was de eerste keer dat ik in aanraking kwam met Hyun Ki. Wat er tijdens het consult gebeurde was heel bijzonder. De inzichten die ik daar kreeg plus het feit dat ik lichamelijk kon voelen wat er met mij gebeurde maakten dat ik heel nieuwsgierig werd naar deze werkwijze. Hoe kon het dat een vreemde wist hoe mijn ruggenwervel loopt. Hoe wist hij hoe mijn familiebanden waren en hoe kwam het dat ik zo geraakt werd. Ik heb mij opgegeven voor de opleiding terwijl ik niet helemaal wist wat mij te wachten stond.

Meestal wil ik mij helemaal voorbereiden en stap ik niet zomaar ergens in dus zoveel vertrouwen had ik. Vanaf de eerste kennismaking met mijn medecursisten en na het doen van de eerste oefeningen had ik in de gaten dat dit is wat bij mij past. Het is heel bijzonder dat je jouw eigen energie kunt voelen en dat van een ander. Door de zorgvuldige opbouw van de cursus en stapsgewijs leren werken en feedback van de trainer en medecursisten heb ik heel veel inzichten gekregen. De combinatie van reading, healing en coaching maakt dat deze cursus heel volledig is. Het was ook pittig maar ik heb mijn diploma gehaald.

Inspiratie

Er gaat een heel mooie nieuwe wereld voor mij open alsof er altijd een gordijn voor heeft gehangen. Young dank je wel voor de inspiratie. Hyun Ki is grensoverschrijdend. Dit heb ik gisterenavond zelf mogen ervaren toen ik iemand in Turkije een mooie healing heb mogen geven. Heel fijn om te horen dat ze ook echt ” electric” voelde over haar lichaam.