Wat heeft Hyun Ki mij meegegeven?

Ik heb de Hyun Ki opleiding gedaan na het volgen van een een daagse workshop. Ikzelf ben sinds enkele tientallen jaren 30-40 in de praktijk geweest Als Master met Tera Mai Reiki.Tera Mai omdat men daar meer mee kunt dan alleen de standaard Usui leer.

De workshop vorig jaar gaf mij een verruimd inzicht in het werken met energie en wekte de interesse om verder te gaan met Hyun Ki.

Wat heeft Hyun Ki mij meegegeven?

In de opleiding leer je meer over de volgende activiteiten en kunde;

. Mediteren in groep of alleen

. Gebruiken van eigen levenservaring bij het spiegelen met cliënten (eerlijkheid is hier een belangrijk gegeven)

. Voelen en zien van gerichte energie. Het regelen van hoeveelheid(sterkte) word beoefend en geeft een duidelijk gevoel van het beheersen van de energie

. Niet alleen totaal energie loslaten op een lichaam

. Het scannen en zien van oorzaken, ook terug in de tijd naar jeugd of vorige levens, die lijden tot ongemakken, onzekerheden, blokkades of psychisch leed

Hyun Ki heeft mij geleerd om met de cliënt samen de oorzaak te vinden en deze dan te behandelen. Kan heftig zijn daar de cliënt zich niet altijd direct 100% opent.

Oorzaken worden gevonden door naar binnen te mogen gaan bij de cliënt, wat een fantastische ervaring was, maar wel meteen duidelijkheid geeft.

Een zeer groot voordeel is dat je de cliënt ook kan coachen en raad meegeeft hoe verder te gaan.

Door deze opleiding te doen kom je ook jezelf even tegen en word je bewust van bepaalde zaken die een rol in eigen leven hebben gespeeld.